Bootverhuur

Varen op onze verrukkelijke Vecht is de meest relaxte manier om Hardenberg te bekijken: vanaf het water. Dankzij onze bootverhuur ontdek je het zelf!

Bootverhuur
Bootverhuur

Wat is er fijner dan varen op de Vecht?

Voordat je meteen tien dingen gaat oplepelen: wacht daar nog heel even mee, totdat je mee bent geweest op één van onze boten. Varen op onze verrukkelijke Vecht is namelijk de meest relaxte manier om Hardenberg te bekijken: vanaf het water. Heerlijk in het zonnetje (in de regen is het minder fijn). Een voet of zomaar wat vingers in het zacht stromende water… Je ziet het al voor je toch? 

Met onze motorboten is het voor iedereen mogelijk om een prachtige tocht te maken over de Vecht. Omdat er wordt gevaren met 4 pk buitenboordmotoren is een vaarbewijs niet nodig. Een motorboot huur je voor € 30,- per uur of € 100,- voor 4 uur.

Ook is het mogelijk om een dagdeel onze luxe sloep te huren. Ook hier is geen vaarbewijs voor nodig, maar wel enige levenservaring (minimaal 25 jaar). De sloep wordt per dagdeel verhuurd voor de volgende tarieven *en wordt er een borg gevraagd van € 100,-: 
Ochtend (10.00-13.00 uur)
€ 100,-
Middag (13.30-16.30 uur) € 120,-
Avond ( 17.30-20.30 uur) € 120,-
Hele dag (10.00-20.30 uur) € 300,-

Onze boten bieden ruimte aan 5 volwassenen, en wellicht een goedgevulde koelbox on the side. De opstapplek voor de motorboten, sloepen en de kano’s vind je in de haven van Hardenberg. Adres: Gedempte Haven 4 in Hardenberg.

Klik op deze link om te zien wat het corona virus voor deze activiteit betekent.